Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers

2012. július 30., hétfő

Debrecenben - ezúttal teszteltünk

Igen, teszteltünk, vagyis Demeter "lemeózta" a város majdnem kétéveseknek kínált szórakozási lehetőségeit. Jelen listán csupán az első három helyezettel foglalkoznunk. (Ide nem jutott be a Nagyerdő, a Máltai játszótér a "nagy dombnál", illetve az állatkert/lepusztult vidámpark páros)

3. helyezést ért el az Ötholdas Pagony, avagy a békebeli Jubileumi játszótér. Anya ennek különösen örült, hiszen anno itt nőtt fel, itt tanult meg hintázni, itt sütött rengeteg finom homokgombócot és bizony ezeknek a lombos fáknak a tövét locsolta (mivel akkoriban valahogy sosem működött a WC). Demeter pedig az így megteremtett családi hagyományokat követve hintázott, libikókázott és csúszdázott:

Listánkon 2. helyezett lett a debreceni belváros (szobrostól, Nagytemplomostól és szökőkutastól)

Megjegyzem, a szökőkutas történetre kereken 3!!!! pár zoknink ment rá (vagyis ázott el).

éééééés (ez itt a dobpergés helye), a legjobb szórakozóhely "majdnemkétévések" számára díjat 2012-ben a Debreceni Egyetem (vagy ahogy anya aposztrofálja, az Egyedem-begyedem egyetem) nyerte .
Előkelő helyezését pedig annak köszönheti, hogy van kanyargós lejtője, amin remekül lehet nyargalászni:
Van benne teméntelen lépcső, amit a babók kedvükre megmászhatnak:
 Terveztek bele továbbá egy remek akusztikájú, hatalmas alapterületű díszudvart, amit kihívás keresztül-kasul végigrohangálni. És végül, de nem utolsó sorban, van benne büfé,ahol az éhes babáknak bolyhost adnak:

Bízom benne, hogy fenti listánk eljut valahogy neves útikönyvek szerkesztőihez, és ezentúl nyaranta pelenkások csapatai fogják megszállni az itt nevezett helyeket.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése