Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers

2011. szeptember 9., péntek

Szülinap!!!!!

Deme a nagy napon fél nyolckor már fent kukorékolt, és várta a reggeli tejecskéjét.

A reggeli teendők elvégzése után aztán felszálltunk a villamosra és elindultunk Dévény-tornázni. Útközben bemutatta a kedves publikumnak legújabb kunsztját, a nyelvnyújtogatást.
10-kor aztán kezdetét vette a torna Inci nénivel és a cirill feliratos szerb mozdonnyal.
10.09-kor anyai kérésre pusziszünetet tartottunk (ha már tavaly elmaradt). A képet Inci néni készítette, aki mindent bevetett, hogy Demetert mosolyra bírja, de inkább csak csodálkozó döbbenet ült ki az arcára.
A hejehuja aztán Balázs mamáéknál folytatódott, ahol már várt minket a TORTA. A műremek az A Cappella cukrászdából származik, Panama csokitorta névre hallgat és volt rajta sünikés marcipán, bolondgombák, csokipillangók, gyertya, szóval minden.
Demeter először a sünikébe mélyesztette bele 6 fogát.
Majd a gyurmázás és az önfeledt maszatolás következett. Előrelátó szülőként vittem a gyereknek váltóbodyt és nadrágot. De azt nem gondoltam volna, hogy zoknit is kellett volna csomagolnom. Azt pedig a jelen blogban nem részletezném, hogy nézett ki a fehér farmerom a tortázás után.
Délután aztán jött Sebi és hozott ajándékot.


És persze ez jó apropót szolgáltatott egy újabb nagy maszatoláshoz.
Hát, kérem szépen, ilyen vidáman és mozgalmasan telt ez az ünnep. Várjuk a következőt!





2 megjegyzés:

  1. Isten éltessen sokáig Deme! Boldog szülinapot kívánunk! Gratulálunk a 6 fogacskához is, remélem nemcsak harapásra használod, mint az én bohókás babókám. :-)

    VálaszTörlés
  2. Köszönjük szépen, Petraanyu! :)

    VálaszTörlés